Levertijd, bezorging en retournering

Wij hebben goed nieuws! De verzendkosten vergoeden wij voor een heel groot gedeelte! Hierdoor hoeft u slechts een heel klein gedeelte aan de verzendkosten te betalen. En u kunt ook nog is gemakkelijk uw bestelling volgen via de Track & Trace code die u per mail van ons ontvangt. Besteedt u meer dan €50 in onze webshop? Dan zijn de verzendkosten gratis! U dient alleen zelf de retour kosten te betalen of de kosten die gemaakt worden wanneer een geretourneerd product afgekeurd wordt en weer terug gestuurd moet worden naar klant. 

Retouren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Als het geretourneerde product nieuw en onbeschadigd is, dan bent u verzekerd van teruggave van betaling voor het door u betaalde bedrag.

Let op: een custom design led bord kan niet geretourneerd worden. Uitzondering hierop is dat het custom design led bord wel geretourneerd kan worden als het led bord mankementen vertoont en/of defect is, wat niet door toedoen van de klant is gebeurd. Maar geen zorgen, onze led borden zijn van hoogwaardige kwaliteit, dus wij verwachten niet dat dit zal gebeuren.

De levertijd van de producten is erg wisselend. Zodra er een product bij LedItShine wordt besteld, dan zal deze meteen worden verwerkt en doorgestuurd worden naar onze fabriek. In deze fabriek wordt uw product gemaakt. Wij hebben daarom geen voorraden. Hierdoor wordt uw bestelling meestal bezorgd tussen 14 en 21 dagen.